Toont alle 11 resultaten


Oplader voor fietsbatterij

Een goede oplader voor uw fietsbatterij is noodzakelijk om het beste uit uw accu te halen. Bij Ebikebatteries Online koopt u de juiste oplader voor de accu van uw elektrische fiets. Wij hebben zowel snelladers als reguliere opladers in ons assortiment. Heeft u een vraag, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies over de aanschaf van de juiste oplader.

Acculader kopen

Er zijn veel verschillende soorten acculaders voor de elektrische fiets. Het is van groot belang om voor een lader te kiezen die bij de accu van uw fiets past. Hiermee voorkomt u schade aan de accu, wat weer zou kunnen leiden tot kortsluiting of oververhitting. Daarnaast is het belangrijk om voor de juiste oplader van uw fietsbatterij te kiezen, omdat u natuurlijk het optimale resultaat met uw e-bike wilt behalen. Met de juiste oplader laadt de accu volledig op en kunt u genieten van de hoogste actieradius.

Oplader voor fietsbatterij: hier moet u op letten

Er zijn een aantal belangrijke punten waar u op moet letten voordat u een nieuwe oplader voor uw fietsbatterij koopt. Het is het handigst om uw huidige lader bij de hand te houden als u een nieuw exemplaar besteld.

  • Voltage: in onze webwinkel vindt u opladers voor fietsaccu’s van 24, 26, 36, 43 en 48 volt. Kijk op de accu van uw elektrische fiets of op de huidige acculader om het juiste voltage te vinden.
  • Plug: er zijn meerdere soorten aansluitingen waarmee een lader aan een accu aangesloten kan worden. Zo is er bijvoorbeeld de oplader met een enkele pen (DC 2.1 connector), die bij veel 36 volt fietsbatterijen wordt meegeleverd. Het kan ook zijn dat uw fietsbatterij een plug heeft met drie pinnen, zoals een mini XLR connector of een XLR connector.

Fietsbatterij lader online kopen

Woont u in België en heeft u een nieuwe oplader voor uw fietsbatterij nodig? Ebikebatteries Online levert in heel België. Onze levertijd bedraagt één tot drie werkdagen. U kunt uw bestelling volgen en de verwachte bezorgdatum zien met de Track & Trace link die we per e-mail versturen. Bij Ebikebatteries Online koopt u veilig en snel de juiste oplader voor uw fietsbatterij. Mocht u hulp nodig hebben met het vinden van de juiste lader, neemt u dan gerust contact met ons op. En mocht u toch de verkeerde oplader bestellen, dan kunt u deze kosteloos retourneren. Hiervoor kunt u een retourverzoek aanvragen in uw account op onze website. Onze vervoerder Dynalogic haalt de oplader dan bij u thuis op.