Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Uitverkocht

E-bike ombouwset

Bent u in het bezit van een goede fiets, maar zou u toch graag elektrisch willen fietsen? Met een e-bike ombouwset van Ebikebatteries Online kunt u van uw fiets een elektrische fiets maken. Op die manier houdt u uw eigen fiets, maar heeft u ook het voordeel van trapondersteuning. Wilt u graag advies over de aanschaf van een e-bike ombouwset? Neem gerust contact met ons op: wij helpen u graag.

Van uw fiets een elektrische fiets maken

Wat heeft u nodig om van een gewone fiets een e-bike te maken? Onze ombouwsets bevatten alle onderdelen die u nodig heeft, zoals een fietsbatterij, motor, display, kabels, handremmen en meer. Op elke productpagina kunt u precies zien welke onderdelen u ontvangt. In al onze DIY ombouwsets met motor zit een middenmotor van Bafang. Dit is één van de grootste leveranciers van motoren voor elektrische fietsen wereldwijd. De accu’s die wij aanbieden komen in verschillende wattages. Dit bepaald mede hoe groot uw bereik is, oftewel hoe ver u met uw e-bike kunt fietsen.

DIY kit voor e-mountainbike

België is een prachtig land om te ontdekken op uw mountainbike. Toch kan het zijn dat het af en toe iets te zwaar voor u is om heuvelopwaarts te fietsen. Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Maak van uw gewone mountainbike dan een e-mountainbike. Met onze speciale ombouwsets heeft u straks de lichtste e-mountainbike van iedereen. In ons assortiment vindt u ook speciale fietsbatterijen voor mensen die zelf een elektrische mountainbike samenstellen. Deze accu’s zijn wereldwijd populair voor e-mountainbikes. Ze zijn licht, hebben zich bewezen in zwaar weer en zijn geschikt voor off-road omstandigheden.

E-bike ombouwset online kopen

Bij Ebikebatteries Online koopt u veilig en snel de juiste ombouwset om van uw gewone fiets een e-bike te maken. Bestellingen in onze webwinkel worden in heel België geleverd. De levertijd bedraagt één tot drie werkdagen. Natuurlijk kunt u uw zending volgen: u ontvangt per e-mail een Track & Trace link. Hiermee kunt u zien wanneer de DIY ombouwset bezorgd wordt. Mocht u uw bestelling willen retourneren, dan kan dat gratis als u een retouraanvraag doet in uw account op onze website. Onze vervoerder Dynalogic haalt de ombouwset dan gratis bij u op. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, per e-mail, telefoon of in onze chat.