Betalen

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

U kunt uw bestelling veilig en makkelijk betalen via de bekende betaalmethodes zoals Bancontact, iDeal, Paypal of kredietkaart. Dit doet u veilig via payment provider Mollie Payments.

Naast vooraf betalen via bovenstaande betaalmethode is het voor bestellingen met een aflever adres in Nederland ook mogelijk om te betalen onder rembours. Voor deze service brengen wij €9,99 inclusief btw in rekening. 

Hoe weet ik of mijn betaling gelukt is?

Bij een online betaling (via bijvoorbeeld Bancontact of kredietkaart) is een betaling gelukt als u een bestelbevestiging en factuur ontvangen hebt op het door u doorgegeven e-mailadres.

Waarom moet ik €14,- verwijderingsbijdrage betalen?

Voor de verwerking van oude fietsbatterijen brengen wij verwijderingsbijdrage in rekening. Dit doen wij omdat de overheid fabrikanten verplicht een mogelijkheid te bieden om oude fietsaccu’s in te leveren, zodat deze vervolgens op een verantwoorde manier gerecycled kunnen worden. Dit met respect voor mens, dier en milieu. Wij hebben ervoor gekozen om hiervoor samen te werken met BEBAT. Op hun website kunt u zien hoe en waar u uw oude fietsaccu in kunt leveren.

Hoe is de prijs van mijn bestelling opgebouwd?

Alle prijzen die getoond worden zijn inclusief 21% btw en verwijderingsbijdrage. U betaald bij ons geen verzendkosten.

Zijn mijn gegevens veilig tijdens het betalen?

Tijdens het afhandelen van uw betaling worden uw gegevens beveiligd door onze partner Mollie Payments. Meer informatie over veilig betalen en onze partner Mollie payments vind u op de website van Mollie: https://www.mollie.com/nl/